Een frisse kijk op de toekomst

Out of the box picWerken met én voor kinderen is prachtig: het geeft energie!
Maar…  we weten ook dat er voor een leraar zoveel meer bij komt kijken:
vele extra uren worden op school doorgebracht: vergaderen, nakijken, rapporteren, (handelings)plannen schrijven, lessen voorbereiden, ouders te woord staan. Geen wonder dat veel leraren klagen over tijds- en werkdruk!

Eigenlijk zou je wel eens vanuit een heel ander kader willen kijken naar al die aspecten van je werk waar je zoveel tijd en energie insteekt. Werk je nog vanuit de kern: kinderen begeleiden in hun ontwikkeling? Of word je teveel afgeleid door alle ‘bijzaken’?

Samen-Binden biedt de mogelijkheid om eens vanuit een ander perspectief te kijken naar die -soms als zo hectisch ervaren- wereld die SCHOOL heet.

Op een prachtige locatie in de Duitse Eifel. In een sfeer waar ruimte is voor ontwikkeling en ontmoeting. Hier kun je met je collega’s bij elkaar zijn om te ontspannen, elkaar te inspireren én er even helemaal  uit te zijn. Daarnaast volg je onder begeleiding van Samen-Binden een programma om weer dichter bij de kern te komen van je werken met en voor kinderen. Vanuit rust en ontspanning met nog meer plezier je werk kunnen doen.

Klik hier voor een uitgebreide brochure.