Puberbrein binnenstebuiten
Genre: opvoeding
Een veel besproken onderwerp: Het puberbrein. Een boek vol met achtergronden over de ontwikkeling van het puberbrein met de daarbij behorende verschijnselen. Een eye-opener waardoor je meer begrip krijgt voor de puber en waardoor jouw contact met de puber alleen maar beter wordt. Tijdens de ouderavonden die wij verzorgen over het puberbrein zijn ouders erg blij met de informatie en de tips.
About the Book

Hoe ontwikkelen de hersenen zich bij jongeren tussen 10 en 25 jaar?
Wat betekent dat voor hun vaardigheden en gedrag?
Waarom is er zo veel opvoedingsonzekerheid en onwetendheid bij ouders en professionals in een tijd dat jong zijn de norm lijkt?
Hoe moeten we omgaan met risicogedrag en met het mediagebruik van jongeren?
Is er een verschil tussen internetvrienden en echte vrienden?

Jongeren krijgen steeds meer vrijheden en verantwoordelijkheden, maar hun brein is pas rond hun 25e volgroeid. Dit boek maakt inzichtelijk hoe jongeren zich tussen hun 10e en 25e jaar ontwikkelen en toont aan waarom ze juist vanaf de tienerleeftijd vragen om duidelijke grenzen en goede begeleiding. Pubers hebben, misschien nog wel meer dan kinderen, structuur en kaders nodig. Ouders, docenten, marketeers, werkgevers en beleidsmakers: lees dit boek!
Het resultaat zal zijn dat u allen voorgoed anders gaat kijken naar die slungelige, giebelende, roekeloze en dynamische jongeren.

Puberbrein binnenstebuiten
Puberbrein binnenstebuiten
wat beweegt jongeren van 10 tot 25 jaar?
Score 4.3 van 5 sterren.
€11,50
Uiterlijk 27 maart in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

 

Puberbrein binnenstebuiten