Het fluisterkind
Dit boek illustreert op een duidelijke wijze hoe uw kind de spiegel vormt voor uw gedrag. Soms zie je gedrag bij uw kind dat u niet wenselijk vindt. Het is dan goed om eerst te kijken of u dit gedrag ook niet vertoont. Door zelf uw gedrag te veranderen verandert het gedrag van uw kind met u mee. Een leerzaam boek ten gunste van u en uw kind!
About the Book

Leren luisteren naar wat je kind over jouw leven te vertellen heeft.
Met een voorwoord van Roy Martina.

De methodiek ‘Het Fluisterkind®’ maakt duidelijk dat jouw kind zich net zo intens en actief inzet voor jouw levensgeluk als jij voor dat van je kind. Je kind gebruikt zijn gedrag, spel, ontwikkeling of klachten als taal om duidelijk te maken wat er bijgestuurd mag worden in jouw leven, relatie of gezin. Daar gehoor aan geven betekent een verrijking voor jezelf maar je zult ook merken dat het positief doorwerkt op het gedrag en de gezondheid van je kind. In dit werkboek worden handvatten geboden om hiermee praktisch aan de slag te gaan. Tevens beschrijft Janita helder en recht uit het hart voorvallen uit haar leven die voor iedere ouder herkenbaar zijn en de methodiek illustreren.

Je kind zet zich net zo actief in voor jouw levensgeluk als jij voor dat van je kind.

‘Janita is een meester in het vertalen van het gedrag van kinderen. Geniet daarom met volle teugen van dit waardevolle boek.’ Willem de Ridder, auteur ‘Handboek spiegelogie’.


Mogelijk niet beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
.

Het fluisterkind