Het enige echte eerlijke puber opvoed boek
Genre: opvoeding
Een helder en overzichtelijk boek dat antwoorden geeft op de dagelijkse uitdagingen die we tegen komen bij het opvoeden van kinderen. Luchtig geschreven met de nodige humor.
About the Book

Hoe ouder de kinderen worden, des te minder lijken ze op wasmachines. De montagehandleiding, de gebruiksaanwijzing en de onderhoudsinstructies zijn bij baby’s nog makkelijk te volgen. Maar als de puberteit eenmaal aanbreekt, ligt dat anders. Er ontstaat een persoonlijkheid(je), iets met een eigen wil, beinvloed door omgevingsfactoren en seks, drugs en smartphones.

Marina van der Wal en Jan Dijkgraaf hebben zelf (maar niet gezamenlijk) vier pubers richting rijbewijs zien opgroeien. Al snel hebben ze gedurende de pubertijd van hun kinderen alle schrijftafelwijsheden weggegooid en vervangen door hun eigen gezond verstand. Met vallen en opstaan.

In Het enige echte eerlijk puberopvoedboek schrijven ze op luchtige wijze over de dagelijkse praktijk van het pubers opvoeden. Dit boek is troostrijk, zodat ouders en pubers snappen dat ze niet de enigen zijn die door hun kroost voor rotte vis worden uitgemaakt, dat die zal hooi op de bank gewoon aan het ‘groeien’ is en dat kinderen nooit volwassen worden als ze niet hun eigen fouten mogen maken. En ja, ze gebruiken allemaal een keer drugs. Echt waar! Wat dat betreft zijn het net pruttelende wasmachines.

Het enige echte eerlijke puberopvoedboek
Het enige echte eerlijke puberopvoedboek
Score 4.1 van 5 sterren.
€21,99
Uiterlijk 19 juli in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

 

Het enige echte eerlijke puber opvoed boek