De zeven eigenschappen voor succes in je leven
Een prachtig boek dat de lezer aan het denken zet over de eigen keuzes die je maakt in het leven. Waarom doe ik de dingen die ik doe en waarom doe ik nog niet die dingen die ik graag zou willen doen. Het is een praktisch boek met veel tips om meer succes in je leven te hebben. En met succes wordt vooral plezier, gezondheid en tevredenheid bedoeld. Op je werk, met jouw gezin, als mens in deze wereld.
About the Book

De 7 eigenschappen is al 25 jaar een klassieker. Het is het perfecte boek voor mensen die meer sturing aan hun leven willen geven.
De zeven eigenschappen vormen een complete aanpak om te leven naar de principes die voor jou belangrijk zijn – of je nu betere keuzes wilt maken, jezelf en anderen beter wilt begrijpen of weerbaarder wilt worden in deze hectische tijden.
Essentieel, krachtig, realistisch: De 7 eigenschappen is een boek waar je je leven lang profijt van hebt.

Stephen Covey (1932-2012) is de grootmeester van de persoonlijke ontwikkeling. Hij was een veelgevraagd en gedreven coach, schrijver en spreker. De 7 eigenschappen werd in 38 talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht.

‘Hij leert de lezer in de eerste plaats naar zichzelf te kijken als onderdeel van een groter geheel: werk, gezin en gemeenschap.’ NRC Handelsblad

‘Zijn lessen hebben mijn leven bijzonder verrijkt.’ Ben Tiggelaar

De zeven eigenschappen voor succes in je leven
De zeven eigenschappen voor succes in je leven
Score 4.4 van 5 sterren.
€20,-
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken
De zeven eigenschappen voor succes in je leven