De helende reis voor kinderen
Niet goed verwerkte emoties kunnen vast gaan zitten in jouw lichaam. Dit kan lichamelijke klachten veroorzaken. Door via een speciale methodiek naar deze plekken in je lichaam te gaan kunnen deze onverwerkte emoties opgelost worden en verdwijnen de klachten. Je moet het hebben ervaren om te geloven. Een mooie methodiek waar wij de positieve resultaten van hebben gezien.
About the Book

Lieve Brandon,
Mijn naam is Wilson. Ik ben een jongen van bijna 13. Ik heb vorig jaar de workshop De helende reis voor kinderen gedaan. Ik heb veel plezier gehad (…). We speelden spelletjes en we leerden iedereen kennen. En iedereen vertelde iets over wat ze voelden.
Ik deed een speciale helende reis, alleen voor mij. Het was goed want ik had een heleboel problemen met mijn vader. Nu gaat het beter tussen ons. Na de helende reis voel ik me beter, en NU vind ik mijn leven leuk. HOERA!!!
Het is echt leuker geworden met mijn familie en vrienden. Ik ben niet steeds boos. Vroeger als mensen tegen me opliepen of me aanstootten of zo, begon ik te slaan. Ook als ze sorry zeiden. Nu blijf ik kalm, of loop ik weg als ze willen vechten.
Ik ben heel blij dat je de helende reis bedacht hebt zodat iedereen zich prettiger kan voelen en meer lol kan hebben.
Brandon Bays, auteur van het succesvolle boek De helende reis gebruikt in dit boek haar opmerkelijke en inspirerende methode om kinderen te helpen.

Bij Matthew (8) werd de diagnose ADD gesteld. Teruggetrokken, vijandig en onhandelbaar op school. Na drie helende reizen is hij totaal veranderd; nu is hij warm, liefdevol en een van de beste leerlingen van zijn klas.
Raksha (5) had chronisch last van allergieën en van astma. Na haar helende reizen is ze vrij van alle allergieën.
Emma (11) was emotioneel dichtgeklapt na de scheiding van haar ouders. De helende reis stelde haar in staat haar ouders te vergeven en het zelfbewuste en spontane kind te worden dat ze voor de scheiding was.
De helende reis voor kinderen is een inspirerend boek voor ouders en iedereen die zorg draag voor kinderen. Het biedt praktische handvatten om kinderen te helpen hun schitterende potentieel, hun innerlijke wijsheid en natuurlijke vaardigheden tot volledige bloei te brengen. Met simpele en doeltreffende technieken kunt u de kinderen helpen positiever te worden en emotionele blokkades en andere remmingen te doen verdwijnen. De kinderen zelf vertellen dat het kan, en hoe! Twee stappenplannen voor een helende reis, speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot 12 zijn achter in dit boek opgenomen.Ik ben zo gelukkig!

De helende reis voor kinderen
De helende reis voor kinderen
Een inspirerend en praktisch boek voor ouders en iedereen die met kinderen te maken heeft
Score 4.4 van 5 sterren.
€22,50
Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

 

De helende reis voor kinderen