De enneagramcode gekraakt
Het enneagram staat voor verschillende persoonlijkheidstyperingen. Negen in totaal. Vanuit je eigen typering kun je veel leren over je eigen gedrag. Dus niet waarom je zo bent maar waarom je zo doet.
About the Book

Willem Jan van de Wetering is Enneagramdeskundige en auteur van talloze boeken op het gebied van zelfontwikkeling. Hij begeleidt velemensen waaronder bekende Nederlanders. Hij ontwikkelde de Enneagram IntegratieKunde, een opleiding tot therapeut en/of coach en geeft regelmatig workshops en trainingen in dit model. Het eeuwenoude Enneagram is tot voor kort geheim geweest. Daardoor hangt er een zweem van mystiek rond dit model, want er zijn zo veel lagen dat het zich maar moeilijk laat lezen. De karaktertypologie is niet zo oud, maar de andere lagen wel degelijk. Hoe vinden we de route naar verlichting? Hoe komen we bij ons ware zelf? Wat is de betekenis van het Enneagram en hoe helpt het ons om verder te komen en de route te vinden naar het wezenlijke van het leven?

Daarop geeft dit boek antwoorden.Het Enneagram is zo complex dat je een code nodig hebt om het te ontrafelen. Als je de code weet ontdek je je levensdoel, het pad dat je te gaan hebt. Je ziet in de negen verborgen lagen je zielsbestemming, je uitdagingen en lessen en de route hoe je bij je kern komt. Het Enneagram als totaal laat je zien wat de zin van het leven is en hoe we dit leven moeiteloos aankunnen.Willem Jan van de Wetering is erin geslaagd om de complexe kennis van dit model toegankelijk te maken zodat je het praktisch kunt toepassen om jouw leven beter vorm te geven.


Mogelijk niet beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

 

De enneagramcode gekraakt